Proprietara unui apartament din Piteşti a găsit un bărbat de 32 de ani, spânzurat în apartamentul în care locuia. Femeia venise îngrijorată că chiriaşul ei nu mai răspundea la telefon.

Bărbat de 32 de ani, spânzurat în apartamentul unde locuia cu chirie! Descoperirea a fost făcută miercuri seară într-un bloc de pe strada Exerciţiu, din Piteşti. Proprietara apartamentului îl sunase de mai multe ori pe chiriaş iar acesta nu-i răspundea la telefon. Se gândea că bărbatul părăsise locuinţa fără să o anunţe şi fără să-i achite chiria. Când a descuiat uşa a rămaş şocată! Bărbatul zăcea spânzurat în holul de la intrare. A sunat imediat la 112.

La faţa locului a mers un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Argeş care nu a mai putut face altceva decât să constate decesul. Cazul a fost preluat de lucrători din cadrul Poliţiei Muncipiului Piteşti. În timpul cercetărilor, oamenii legii au aflat că bărbatul nu îşi achitase chiria şi întreţinerea de două luni. Nu a lăsat niciun bilet prin care să îşi justifice gestul. Nu se ştie motivul pentru care şi-a pus capăt zilelor. Bărbatul era mort de câteva ore. Trupul neînsufleţit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Argeş, pentru autopsie.