Accident cu persoană încarcerată la Valea Ursului!

Update-Accidentul s-a petrecut din vina unui bărbat de 53 de ani, din Ploieşti, care pe fondul oboselii a ajuns pe contrasens, după ce a adormit la volanul unui Opel.  Mergea către Piteşti. A fost izbit în plin, de un Logan condus de un şofer în vârstă de 60 de ani, din Râmnicu Vâlcea, pe sensul opus. În urma impactului a fost proiectat într-un Volvo, aflat în spatele Loganului. Coliziunea a răsturnat Opelul. O femeie în vârstă de 50 de ani a rămas încarcerată. A fost scoasă de pompieri, fiind transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti.

Duminică după-amiază, accident cu o persoană încarcerată la Valea Ursului, pe DN 7. Sunt implicate trei maşini. Două victime, au fost preluate de echipajele SMURD. Echipajul descarcerării intervine pentru a scoate o femeie, aflată într-o  maşină răsturnată.

Accident cu persoană încarcerată la Valea Ursului! Mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş şi de poliţie s-au deplasat în zonă. Sunt implicate trei maşini. Unul dintre autoturisme este răsturnat pe o parte. Două victime, ambele femei au fost preluate de paramedicii de la SMURD. Cea de a treia victimă, tot o fermei se află în maşina răsturnată. Din primele cercetări, se pare că accidentul a avut loc pe fondul unei depăşiri, neregulamentare. Traficul pe DN 7 este blocat, în ambele sensuri. S-au format coloane lungi atât spre Piteşti cât şi spre Râmnicu Vâlcea.

Foto: Info Trafic Piteşti