În urmă cu puţin timp a avut loc un accident cu descarcerare la Călineşti. O autoutilitară s-a răsturnat după ce a fost lovită de o maşină. Trei persoane au fost rănite.

Accident cu descarcerare la Călineşti, pe DN 7 , joi. Un bărbat în vârstă de 59 de ani, din comuna Bascov, conducea o autoutilitară. Omul lucra la o firmă de electricitate iar maşina era prevăzută cu nacelă pentru mentenanţă la iluminatul public. A semnalizat că întoarce şi în timpul virajului autoutilitara a fost izbită în plin, de un autoturism. Şoferul acestuia din urmă, un tânăr de 25 de ani, din Călineşti se angajase într-o depăşire neregulamentară, pe linie continuă, spun poliţiştii care au efectuat cercetările.

În urma impactului violent, autoutilitara s-a răsturnat blocând un sens de mers. Şoferul de 59 de ani, a rămas prins între fiarele maşinii, fiind eliberat de pompierii de la descarcerare. Acesta avea suspiciune de fractură la o mână, fiind transportat la spital, la fel ca şi pasagerul din autoutilitară, un bărbat de 45 de ani, din comuna Călineşti care avea leziuni uşoare. La spital a ajuns şi şoferul autoturismului care de asemenea, avea răni uşoare.

Pe durata cercetărilor efectuate la faţa locului, traficul a fost deviat pe o rută ocolitoare.