A spart maşina primarului! Hoţul are zeci de furturi comise

Un hoţ din Argeş a spart maşina primarului comunei Lunca Corbului. I-a furat edilului o pereche de ochelari şi un stick de memorie. Făptaşul a comis alte zeci de spargeri şi se află în arest!

A spart maşina primarului! Hoţul are zeci de furturi comise, potrivit concluziei poliţiştilor argeşeni de la Secţia Rurală Drăganu şi Secţia Rurală Lunca Corbului. La 19 ani, tânărul din comuna Bascov are un „palmares” ce-i poate face să pălească de invidie pe hoţii cu state vechi. El este acuzat de comiterea unor furturi comise în Lunca Corbului, Cuca, Morăreşti, Cotmeana, Drăganu şi în multe alte localităţi din judeţ. Nu este exclus să fi trecu graniţele Argeşului. Nu are o „specializare” pe un anumit tip de furt, ci acţionează după instinct. Astfel a comis spargeri de locuinţe, furturi din maşini, furturi din gospodării.

În noaptea de 6 spre 7 octombrie, când a avut loc referendumul pentru familie, individul a spart maşina primarului din Lunca Corbului, Gheorghe Drăgan. A furat ochelarii de soare ai edilului şi un stick de memorie. În urma unor percheziţii efectuate la locuinţa făptaşului, bunurile au fost găsite, fiind restituite primarului. În timpul spargerilor comise, tânărul a furat şi unelte electrice, drujbe, bani sau alte bunuri, paguba fiind evaluată la 16.500 lei.

În urma activităților poliţiştilor au fost recuperate bunuri în valoare de circa 14.500 de lei, ce au fost restituite părților vătămate. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale. Tânărul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. El a fost dus şi la câteva reconstituiri.