Un bărbat în vârstă de 40 de ani din comuna Priboieni, a devenit spaima fostei sale familii. Acesta a încălcat ordinul de protecţie şi a ajuns în arest. A intrat în casă peste fosta soţie, terorizând-o.

A încălcat ordinul de protecţie şi a ajuns în arest! Bărbatul în vârstă de 40 de ani, este greu de stăpânit. Din cauza certurilor şi scandalurilor a fost părăsit de soţie. Pentru că o căuta mereu şi când o prindea, o lovea, femeia a cerut instanţei ordin de protecţie. Judecătorii i-au interzis bărbatului să se mai apropie de soţie, fiică şi soacră. Mai mult, l-au obligat să se interneze într-un spital de boli psihiatrice.

Bărbatul a stat potolit o vreme, apoi şi-a reluat vechile obiceiuri. Poliţiştii au emis un nou ordin împotriva bărbatului. Nu l-a respectat! Recent, intanţa a emis o altă interdicţie.

În noaptea de marţi spre miercuri, fără să ţină cont de decizia judecătorească s-a dus în casă, peste cele trei. Le-a lovit şi le-a ameninţat. Femeile au sesizat poliţia. Bărbatul a fost reţinut miercuri, fiind dus în arestul IPJ Argeş.