A fugit de poliţişti şi s-a oprit cu maşina într-un gard!

Aventura unui tânăr de 20 de ani, din Ştefăneşti s-a sfârşit în arest. Înainte să fie reţinut, acesta a condus o maşină deşi nu deţine permis, nu a oprit la semnalul poliţiştilor, a fugit şi s-a oprit cu autovehiculul într-un gard.

A fugit de poliţişti şi s-a oprit cu maşina într-un gard! Tânărul de 20 de ani, din Ştefăneşti, a condus un autoturism pe DN 7. A trecut pe lângă un echipaj din cadrul Poliţiei Oraşului Ştefăneşti. Oamenii legii i-au făcut semn să tragă pe drepta. În loc să oprească, tânărul a accelerat. Oamenii legii au pornit pe urmele sale. În timpul urmăririi, şoferul a pierdut controlul volanului şi s-a oprit cu maşina într-un gard. Nici atunci nu s-a predat ci a rupt-o la fugă, fiind prins în cele din urmă.

În timpul cercetărilor s-a stabilit că nu posedă permis de conducere. În plus, anul trecut, tânărul a mai fost cercetat pentru conducerea unui moped, fără permis.

Cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.