Interlop în arest după ce a refuzat să sufle în etilotest!

Un cunoscut interlop din Câmpulung a ajuns în arestul IPJ Argeș, nu pentru proxenetism, trafic de persoane sau loviri și alte violențe, așa cum se așteptau mulți dintre cei care au avut de-a face cu el, ci pentru că a refuzat să sufle în etilotest. Se spune că bărbatul în vârstă de 34 de ani, ar fi fost reținut după ce polițiștii s-au folosit de această nouă infracțiune comisă, pentru a aduce liniștea în urbea de la poalele Mateiașului, măcar pentru o vreme. 

Interlop în arest pentru că a refuzat să sufle în etilotest! Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Schitu Golești, împreună cu polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung, au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuz de recoltare a probelor biologice, și au reținut un bărbat de 34 de ani, din Câmpulung.

Din cercetări s-a stabilit că în ziua de 6 februarie a.c., cel în cauză ar fi condus un autoturism de pe raza municipiului Câmpulung până în localitatea Poienarii de Muscel, unde a fost identificat de polițiștii Secției de Poliție Rurală Schitu-Golești, iar cu ocazia activităților acesta a refuzat testarea cu aparatul etilotest și recoltarea probelor biologice.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare unei măsuri preventive.

Câmpulungeanul în vârstă de 34 de ani a fost implicat în numeroase scandaluri și a fost trimis în judecată într-un dosar de proxenetism dar și în altul pentru loviri și alte violențe. În cel de-al doilea a scăpat de judecată după ce victima și-ar fi retras plângerea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.