Polițiștii Secției Rurale Bascov, au reținut doi indivizi suspectați de furt din mașini. Bărbații au sustras o geantă dintr-o maşină aflată într-o benzinărie. Au fost reținuți însă acum, hoții sunt liberi. Au însă interdicția de a părăsi localitatea de domiciliu. Dacă îi vedeți ieșind din Merișani, sunați la 112!

Hoții sunt liberi, după ce au stat o noapte în arest. Este vorba de un bărbat de 30 de ani și un tânăr de 18 ani, ambii din comuna Merișani. Cei doi au fost reținuți de polițiștii Secției Rurale Bascov fiind suspectați că au furat dintr-o mașină parcată într-o benzinărie din Bascov, o geantă în care erau bunuri și bani în valoare de 1.500 lei.

După ce au fost identificați autorii, oamenii legii au făcut percheziții la domiciliile lor. Indivizii sunt bănuiți că ar fi comis și alte furturi din mașini, după aceeași metodă. Cercetările împotriva lor continuă.

Au fost reținuți pe bază de ordonanță fiind duși la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunerea de arestare preventivă. S-a dispus împotriva lor măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. De asemenea ambii au primit interdicția de a părăsi localitatea de domiciliu pe durata controlului judiciar. Dacă vor încălca obligația cei doi pot ajunge în arest.