Și-a violat nepoata în vârstă de 13 ani! Era fiica fratelui său!

Caz cutremurător la Curtea de Argeş! Un individ şi-a violat nepoata în vârstă de 13 ani. Tatăl fetei, nimeni altul de cât fratele violatorului, a aflat abia acum, la aproape doi ani de la comiterea faptei.

Şi-a violat nepoata în vârstă de 13 ani! Bărbatul în vârstă de 42 de ani, din Curtea de Argeş a fost reţinut miercuri seara, de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Arges.

Fapta s-a petrecut în decembrie 2017, când unchiul fetei a luat-o la Piteşti cu maşina ademenind-o că îi cumpără un cadou. A obligat-o să întreţină relaţii sexuale şi a dus-o înapoi acasă ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic.

Nepoata nu a spun nimănui nimic. Poate că niciodată nu s-ar fi aflat nimic, doar că, tatăl fetei a început să o suspecteze că nu ar mai fi virgină. I-a cerut fiicei acum în vârstă de 15 ani, să spună a adevărul, atenţionând-o că o va duce la un consult ginecologic şi tot se va afla.

Fata a mărturisit totul, povestind cu lux de amănunte ce s-a întâmplat în 2017. Tatăl adolescentei s-a dus la Poliţie şi l-a reclamat pe fratele său.

Oamenii legii au stabilit că fata e sinceră şi că, într-adevăr, violul s-a consumat aşa după cum a povestit, în ciuda faptului că unchiul ei a negat. Poliţiştii au găsit şi dovezi că bărbatul minte şi au dispus reţinerea lui pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, sub acuzaţia de viol.

Bărbatul este recidivist. Acesta şi-a ucis concubina în urmă cu mulţi ani. A fost condamnat la 15 ani închisoare din care a ispăşit 11 ani. În anul 2012 a fost eliberat condiţionat, având un termen de reabilitare de 7 ani. A comis fapta în timpul acestui termen de reabilitare.

Foto descriptiv