Poliţiştii BCCO Piteşti şi procurorii DIICOT Piteşti au făcut percheziţii în comuna Brăduleţ, miercuri. Au descoperit că un cetăţean belgian planta cannabis în curtea locuinţei din comuna amintită. Bărbatul avea şi plante puse la uscat şi seminţe dar şi murguri procesaţi.

Un cetăţean belgian planta cannabis în curtea casei ! Oamenii legii au găsit în timpul descinderilor mai multe plante puse la uscat în pod. De asemenea, bărbatul avea un borcan plini cu murguri procesaţi, gata pentru consum, dar şi seminţe, pentru a fi plantate. Bărbatul în vârstă de 57 de ani, are rezidenţă în România. Le-a mărturisit oamenilor legii că folosea drogurile pentru consum propriu.

„La data de 22 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, cu sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș, au efectuat o percheziție domiciliară în localitatea Brădet, la locuința unui bărbat bănuit că deține droguri de risc.

În urma percheziției efectuată la locuința bărbatului, un cetățean belgian, de 57 de ani, au fost descoperite plante de cannabis, fragmente de substanță vegetală și seminţe.

Din cercetări a reieșit că, în cursul anului 2019, acesta ar fi cultivat, în curtea casei sale, plante de cannabis.

Bărbatul a fost condus la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, pentru audieri.
Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română”, anunţă IPJ Argeş, într-un comunicat de presă.