Adio, Dică! Ionuț Badea e noul antrenor al celor de la FC Argeș

FC Argeș și-a găsit un nou antrenor, la o zi distanță de la plecarea lui Nicolae Dică. Ionuț Badea revine la echipa din Trivale.

Conducerea clubului FC Argeş a ajuns la un acord cu Ionuț Badea pentru postul de antrenor. Tehnicianul în vârstă de 44 de ani va reveni astfel pe banca tehnică a echipei alb-violete la 10 ani distanţă de la precedentul mandat.

Anunţul a fost făcut de Cristian Gentea, preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului FC Argeş: „Astăzi am fost la Bucureşti şi am avut o discuţie cu Ionuţ Badea pentru postul de antrenor principal al echipei FC Argeş. Discuţia a fost constructivă şi de bun augur. Suntem foarte încrezători că vom bate palma şi că va fi noul antrenor al echipei noastre”.

Primarul Piteştiului, Cornel Constantin Ionică, preşedintele onorific al clubului din Trivale, are aşteptări mari de la noul tehnician: „Ne-am înţeles în linii mari cu el. Va semna un contract pe doi ani. Pentru acest sezon competiţional, din care s-au disputat 10 etape, obiectivul este clasarea între locurile 1-4”, a declarat edilul piteştean.

Badea era liber de contract din luna septembrie a anului trecut, după despărțirea de Concordia Chiajna.

După cele 10 meciuri disputate în acest sezon, FC Argeș se află pe locul 6 în Liga a II-a, cu 16 puncte.