O mașină s-a răsturnat la intrarea în peco! Trei victime!

Accident în urma căruia au rezultat trei victime, petrecut în comuna Albeştii de Argeş. Două autovehicule s-au ciocnit violent. O maşină s-a răsturnat la intrarea în peco, în urma coliziunii. Trei persoane au ajuns la spital.

O mașină s-a răsturnat la intrarea în peco, pe DN 7 C, în comuna Albeştii de Argeş. Accidentul a avut loc la miezul nopţii de sâmbătă spre duminică.

Un tânăr de 20 de ani, din Albestii de Arges, conducea un autoturism şi nu s-a asigurat la schimbarea sensului de mers pentru a intra într-o benzinărie. A intratîin coliziune cu un alt autoturism care circula din sens opus, din direcţia Curtea de Arges, condus de un bărbat de 30 de ani, din Curtea de Argeş.

Impactul a fost atât de violent, încât cel de-al doilea autoturism s-a răsturnat pe o parte, între un autoturism parcat şi un stâlp din beton. A rezultat vătămarea corporală a trei persoane. Au suferit leziuni şoferul si un pasager de 21 de ani, din cel de-al doilea autoturism şi un pasager de 19 ani, din primul autoturism.

După accident circulaţia a fost blocată în zonă, fiind reluată circa jumătate de oră mai târziu.