Urmărire în trafic! Oamenii legii au avut o surpriză uriașă când au văzut cine se află la volan

Urmărire în trafic, în noaptea de 8 spre 9 august, pe raza comunei Merișani după ce un autoturism nu a oprit la semnalul polițiștilor. Oamenii legii au avut o surpriză uriașă când au văzut cine se află la volan.

Autoturismul a fost oprit după  circa 2 km. Nu mică le-a fost mirarea polițiștilor Secției de Poliție Rurală Bascov când au văzut că la volan se afla un minor de 13 ani. Cum acesta nu era singur în mașină, oamenii legii și-au dat seama că ceva nu este în regulă și au indisponibilizat autoturismul, iar pasagerii și minorul au fost aduși la sediul poliției pentru audieri.

Inițial toți au declarat că minorul a fost cel care a condus mașina. În cele din urmă, aceștia s-au contrazis în declarații și s-a constatat că la volan a fost de fapt Athos S., de 24 de ani, din Băiculești, un vechi „client” al polițiștilor.

Acesta nu avea permis de conducere și în plus, în cursul acestei săptămâni, a mai fost depistat de polițiști conducând fără permis. De asemenea, bărbatul este cercetat într-un dosar pentru furturi din autoturisme.

După administrarea probatoriului, vineri seara, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore. Urmează ca în cursul zilei de azi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.