Arestat pentru 30 de zile după ce i-a dat unui polițist cu sticla în cap

Un poliţist din Argeş, aflat în timpul liber, a fost lovit cu o sticlă în faţă de un bărbat, după ce agresorul i-a reproşat că i-a amendat tatăl în trafic în urmă cu câțiva ani. Incidentul s-a petrecut în noaptea de 27 spre 28 iulie.

Ieri, 31 iulie, instanța a dispus arestarea preventivă a agresorului pentru 30 de zile. Florin B., de 34 de ani, din Costești, a fost acuzat că a lovit un polițist, îmbrăcat în civil, în timp ce acesta era cu prietenii la o terasă. Acesta este cercetat pentru ultraj.

„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Costeşti. În temeiul art. 226 alin. 2 şi art. 223 alin. 2 C.p.p., dispune arestarea preventivă a inculpatului B F pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 31.07.2019 şi până la data de 29.08.2019, inclusiv. Respinge, ca neîntemeiată, cererea apărătorului inculpatului de luare a unei măsuri preventive mai uşoare. În baza art. 275 alin. 3 C.p.p., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 ore de la pronunţare”, se arată în hotărârea Judecătoriei Costești. Bărbatul a contestat decizia instanței

Polițistul agresat este agent şef în cadrul formațiunii rutiere a Poliției Orașului Costești.