De Ziua Copilului plimbare gratuită cu trenuleţul, în Parcul Ştrand

O mulţime de surprize au fost pregătite pentru sâmbătă de Ziua Copilului. Micuţii vor putea participa la concursuri în parcul Lunca Argeşului, vor avea posibilitatea să se plimbe gratis cu trenuleţul în Parcul Ştrand şi să intre gratuit la Grădina Zoologică.

De Ziua Copilului, vor debuta de dimineaţă spectacole cu și pentru copii. Elevi ai Palatului Copiilor din Pitești susțin un program artistic între orele 10,30 și 11,30. Grupul Folk P620 al Centrului Cultural va pune în scenă, între orele 12,30-13,30, un spectacol de muzică folk-pop.

Vor avea loc în Parcul Lunca Argeşului concursuri de role, biciclete și triciclete, cros, întreceri interactive copii-părinți și programe artistice. Acestea vor fi coordonate de Asociația Maria Pro Day Pitești, Academia FasTracKids Pitești și Centrul Educațional Maria Pro Day, între orele 10,30-12,20.

Copiii și tinerii sunt invitați sâmbătă, 1 iunie, ora 18.00, la Cinematograful „București”. Acolo vor avea accesul gratuit la filmul artistic „Guvernul Copiilor”, în regia Ioanei Mischie.

De Ziua Copilului, toți copiii vor beneficia de intrare liberă la Grădina Zoologică și de plimbare gratuită cu trenulețul din Parcul Ștrand.