Angajări la Casa Judeţeană de Pensii Argeş! Salarii de peste 6.000 lei

Patru posturi au fost scoase la concurs de Casa Judeţeană de Pensii Argeş! Salariile sunt motivante. Ele ajung la peste 6.000 lei.

Casa Judeţeană de Pensii Argeş organizează concurs de recutare pentru ocuparea a trei posturi de inspector și unul de consilier. Pentru aceste posturi se oferă un salariu de bază, plus sporuri, de peste 6.000 lei.

O funcție publică de execuție este de inspector, clasa I, grad profesional superior în cadrul Serviciului Legislație Contencios și Executare Silită. Condiţiile specifice sunt: studii universitare de licenţă, absolvite cu diplomă sau studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă. Vechimea în specialitatea studiilor necesară exercitării funcţiei publice: minimum 7 ani. Pe 1 aprilie 2019, ora 10:00, se va desfășura proba scrisă, iar data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Se mai angajează concurs pentru ocuparea unei funcții de inspector, clasa I, grad profesional superior, în cadrul Serviciului Plăți Prestații. Este nevoie de studii superioare și vechime în specialitatea studiilor de 7 ani.

Se mai caută un inspector, clasa I, grad profesional superior în cadrul Serviciului Evidență Contribuabili și Informatică. Candidatul trebuie să dețină studii superioare în domeniul matematică și științe ale naturii, ramura de știință informatică, domeniul de licență informatică. Vechimea în specialitatea studiilor trebuie să fie de 7 ani.

Un alt post scos la concurs este de consilier, clasa I, grad profesional superior în cadrul Serviciului Evidență Contribuabili și Informatică. Se cer studii superioare și o vechime de 7 ani, în specialitatea studiilor.

Pentru aceste trei funcții proba scrisă va avea loc pe 11 martie, ora 10.00. Data susținerii interviului va fi comunicată ulterior.