A furat din cutia milei! Hoţul a prădat două biserici din Piteşti

Fără frică de Dumnezeu, un hoţ a furat din cutia milei! A intrat în două biserici din Piteşti şi a sustras din cutiile cu donaţii, fiind trimis în judecată.

A furat din cutia milei şi a fost trimis în judecată. Bărbatul în vârstă de 33 de ani, din Piteşti a fost prins de oamenii legii în luna august, după ce a sustras bani din două biserici. Fără respect faţă de religie şi de cele sfinte, individul s-a dus în cartierul Găvana şi a spart cutiile cu donaţii din două lăcaşuri. A furat 1.000 de lei, bani pe care, anchetatorii au stabilit că i-a pierdut la păcănele.

După ce a fost prins, individul a fost reţinut fiind dus în faţa instanţei cu propunerea de arestare preventivă. Judecătorii au dispus măsura controlului judiciar pentru bărbat. Dosarul potrivit căruia este acuzat că a furat din cutia milei, a fost instrumentat fiind înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de trimitere în judecată. Dacă va fi găsit vinovat, riscă o pedeapsă cu închisoarea de minim 3 ani. Bărbatul este recidivsit, fiind condamnat, în trecut, tot pentru furt calificat.