Accident pe DN 73 după ce a depăşit în cubă! Patru persoane rănite

Duminică, accident pe DN 73 după ce a depăşit în curbă. Şoferul inconştient şi alte trei femei au ajuns la Spitalul Municipal Câmpulung. Traficul a fost blocat parţial, circulându-se alternativ pe o bandă.

Accident pe DN 73 după ce a depăşit în curbă, în acestă după-amiază. Şoferul care a dat dovadă de atâta inconştienţă are 28 de ani şi conducea un Fiat. Se îndrepta către Braşov când, supărat că maşina din faţa lui mergea prea încet, a decis să o depăşească, în curbă. Se afla în apropiere de Mausoleul Mateiaş. Din sensul opus mergea către Câmpulung, la volanul unei Mazda, un vâlcean în vârstă de 69 de ani. Impactul dintre cele două maşini a fost inevitabilă.

 

În urma coliziunii, trei pasagere, din Mazda, au fost rănite, mamă, fiică şi o rudă a celor două. Toate, au fost transportate la Spitalul Municipal Câmpulung, constatându-se că au leziuni uşoare. La acelaşi spital a ajuns şi şoferul vinovat de accident. Acesta avea multiple contuzii. Traficul pe DN 73 a fost blocat pe un sens, circulându-se alternativ pe o singură bandă. Din acest motiv, s-au format coloane lungi pe ambele sensuri, drumul fiind aglomerat încă de dinainte de accident.