Viorica Dăncilă despre scandalul Firea-Dragnea: „Lucrurile spuse în interiorul partidului”

Viorica Dăncilă, aflată în vizită la Fabrica de Magiun Topoloveni, a spus despre scandalul dintre Gabriel Firea şi Liviu Dragnea: „Lucrurile trebuiesc spuse în interiorul partidului”.

Primu-ministru a plecat de puţin timp de la fabrica de Magiun Topoloveni unde a fost în vizită.

Viorica Dăncilă despre scandalul Firea-Dragnea! Întrebată de jurnalişti dacă Gabriela Firea şi Liviu Dragnea, preşedintele PSD, mai pot face parte din acelaşi partid dat fiind scandalul dintre cei doi, permierul a zis: „Permiteţi-mi să nu fac declaraţii care ţin de partid, în public. Întodeauna, pe parcursul celor 23 de ani, de când sunt în partid, am considerat că lucrurile trebuiesc spune în interiorul partidului şi nu discutate în afara partidului. De aceea punctul meu de vedere îl voi spune în cadrul Comitetului Executiv. Cred că acest lucru nu este bun nici pentru Partidul Social Democrat şi dacă vrem într-adevăr să avem un rezultat în care să ţinem cont de părerea fiecăruia, aceste lucruri trebuiesc discutate în interiorul partidului.”.

„Eu voi avea aceeaşi abordare!”

Primul ministru Dăcilă a vorbit despre relaţia cu Gabriela Firea: „Eu colaborat foarte bine cu doamna Firea. Am avut o deschidere totală. Cerinţele pe care dumneaei le-a avut şi le-a discutat cu mine, am căutat să rezolv cât mai multe. Şi de acum voi avea aceeaşi abordare. Dacă sunt probleme voi discuta cu primarul Capitalei şi am să văd cum pot să sprijin proiectele pe care el are Capitala, bineînţeles, cele care sunt legale, cele care pot eu, ca şi Guvern”.