Copil în comă după ce a fost lovit de un polițist cu mașina!

Copil în comă, după ce a suferit un accident rutier petrecut pe DN 7C, șoseaua Pitești-Curtea de Argeș. A fost lovit cu mașina de un polițist! Băiatul traversa neregulamentar. Rudele lui, de etnie rromă au luat cu asalt spitalul.

Accident grav petrecut vineri, în comuna DN 7C în comuna Merișani. Șeful Postului de Poliție Băiculești, aflat la volanul mașinii personale, se îndrepta către Pitești. Se pare că puștanul alerga și a sărit în fața mașinii, cu intenția de a traversa. După impact victima a rămas în stare de inconștiență pe asfalt.

Rudele copilului au ocupat parcarea spitalului

Când l-au văzut pe copil în comă , rudele acestuia la-u urcat într-o mașină personală și au demarat către spital, fără să aștepte ambulanța. În goana lor, la intrarea în Pitești, au întâlnit un echipaj de poliție. Oamenii legii au făcut semnal de oprire. Șoferul și-a continuat drumul, echipajul pornind în urmărirea mașinii.

La spital, șoferul a fost imobilizat de oamenii legii, încătușat, fiind nevoit să dea explicații. Între timp, copilul a fost dus la Camera de Primire a Urgențelor din cadrul Spitalului Județean. A fost transferat la Spitalul de Pediatrie, în stare gravă. La scurt timp, rudele copilului au luat cu asalt unitatea. La această oră, parcarea este plină de rromi, polițiștii fiind nevoiți să supravegheze zona. Copilul va fi transferat la Spitalul Bagdasar din București.