Update-Proxenetul îşi exploata sexual concubina! Au un copil împreună

Update- Proxenetul care timp de 5 ani şi-a obligat concubina să se prostitueze a fost arestat preventiv. Judecătoria Piteşti a emis pe numele lui un mandat pentru 30 de zile.

Un proxenet a fost reţinut, joi, de poliţiştii piteşteni, fiind acuzat că o exploata sexual pe femeia care îi este concubină de mulţi ani şi îi dăruise un copil. Totul s-a aflat după ce femeia l-a acuzat de lovire.

Proxenetul îşi exploata sexual concubina, din anul 2013. Asta a ieşit la iveală după ce o femeie, de 27 de ani, a făcut o reclamaţie la Secţia 4 Poliţie Piteşti. Femeia l-a reclamat pe bărbat că o bate în mod frecvent. În timpul cercetărilor, oamenii legii au rămas surprinşi să afle care era motivul „corecţiilor” aplicate. Individul, în vârstă de 38 de nai o bătea, obligând-o să întreţină relaţii sexuale contra-cost cu diverşi clienţi.

Cazul a fost preluat de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale. Ancheta a scos la lumină fapte greu de descris în cuvinte. Femeia este mamă a trei copii. Unul dintre ei, este chiar copilul proxenetului. Zilnic femei era trimisă să îşi vândă trupul pe strada Depozitelor, la periferia oraşului. Calvarul durează în anul 2015.  Era supravegheată chiar de către concubin. Toţi banii obţinuţi în acest fel erau luaţi de bărbat.

Proxenetul, în vârstă de 38 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore. Vineri, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunerea de arestare preventivă.