Video-Cascadori fără voie pe varianta Gavana – Trivale, din Pitești. Trecerea înălțatată testează limitele șoferilor

 

Cascadori fără voie au devenit șoferii care au tranzitat varianta Găvana Trivale, din Pitești azi-noapte. Învățați să calce tare pedala accelerației pe tronsonul amintit,  vitezomanii au făcut salturi peste ridicătura din asfalt, avînd parte de senzații tari.

Trecerea de pietoni înălțată a fost făcută de reprezentanții Primăriei Pitești pentru a-i obligat pe șoferi să reducă viteza. Varianta traversează Pădurea Trivale, zonă frecventată de piteșteni care ies la jogging sau la plimbare. Viceprimarul Sorin Apostoliceanu spune că trecerea a fost făcută la cererea piteștenilor.

Trecerea a fost înălțată și marcată corespunzător, fiind pus și un indicator care limitează viteza la 30 de kilometri la oră. La câteava ore după ce lucrarea a fost încheiată șoferii s-au transformat în adevărați cascadori.

Fie că  nu observă la timp indicatorul cu limita de viteză, fie că văd prea târziu marcajul roșu de pe asfalt, cert este că din cauza vitezei șoferii fac adevărate salturi pe trecerea care le iese brusc în cale.

Foto Info Trafic Pitești