Întrerupere programată a apei potabile în Piteşti pentru lucrări de modernizare

SC Apă Canal 2000 SA Piteşti anunță întreruperea apei potabile pentru modernizare.

SC Apă Canal 2000 SA Piteşti anunță că – începând de miercuri, 30 octombrie, de la ora 8:00, până joi, 31 octombrie, la ora 8:00 – va întrerupe furnizarea apei potabile în municipiul Piteşti, fiind afectați utilizatorii situați pe străzile Armand Călinescu, Egalității, Eroilor, Violetelor și Trivale.

Potrivit sursei citate, oprirea furnizării apei este necesară pentru lucrările de modernizare la instalația hidraulică a unui rezervor de înmagazinare a apei din stația de repompare Smeura. „Consumatorii afectați de lipsa apei potabile sunt asigurați că echipa operațională care efectuează lucrarea va face tot posibilul pentru finalizarea intervenției în cel mai scurt timp, depunând eforturi susținute pentru asigurarea funcționalității sistemului de alimentare cu apă în condiții de calitate și de siguranță. Astfel, intervalul orar în care furnizarea apei este întreruptă va fi redus la minimum” – se mai arată în comunicatul operatorului.

SC Apă Canal 2000 SA Piteşti le recomandă consumatorilor să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada respectivei întreruperi. Informațiile privind întreruperile de apă sunt puse la dispoziția utilizatorilor prin serviciul de Call Center (nonstop) – tel. 0248 223 237 și prin transmiterea de sms-uri. De asemenea, aceste informații sunt postate pe site-ul societății www.apacanal2000.ro, la secțiunile „Lucrări programate‟ sau „Avarii‟.

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.