REZOLVAREA DOSARULUI DE TÂLHĂRIE DIN MIOVENI

Polițiștii din Mioveni finalizează investigațiile privind tâlhăria calificată.

În ziua de 23 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Formațiunii Investigații Criminale Mioveni au finalizat cercetările într-un dosar penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Cercetările efectuate au stabilit că, în noaptea de 3 spre 4 octombrie a.c., în incinta unei săli de jocuri din orașul Mioveni, un bărbat de 31 de ani, din aceea localitate, ar fi folosit forța fizică pentru a deposeda persoana vătămată de suma de 5400 de lei (sumă ce aparținea societății comerciale).

Imediat după comiterea faptei, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar Judecătoria Pitești a dispus arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile. Dosarul penal urmează să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

Inspectoratul de Poliție Județean Argeș rămâne dedicat combaterii faptelor antisociale și protejării comunității, colaborând îndeaproape cu instituțiile judiciare pentru a asigura respectarea legii.

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.