GREVA DE LA AEROPORTUL BRUXELLES-CHARLEROI: TOATE ZBORURILE ANULATE

Toate decolările de pe Aeroportul Bruxelles-Charleroi au fost anulate din cauza unei greve a personalului de securitate.

Ministerul Afacerilor Externe a emis o atenționare de călătorie, informând cetățenii români să verifice informațiile despre zboruri la compania aeriană sau pe site-ul aeroportului.

Zborurile pasagerilor care sosesc pe aeroportul Bruxelles-Charleroi ar urma să fie operate în regim normal, însă cetățenii români sunt sfătuiți să verifice informații despre zboruri la compania aeriană sau pe site-ul aeroportului.

Cetățenii români pot solicita asistență consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Bruxelles: +32 (0) 2 347 5338, +32 (0) 2 344 1658, +32 (0) 2 343 69 35, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetățenilor Români din Străinătate (CCSCRS) și preluate de către operatorii Call Center în regim de permanență. De asemenea, cetățenii români care se confruntă cu o situație dificilă, specială, cu un caracter de urgență, pot apela la telefonul de permanență al Ambasadei României în Belgia: +32 (0) 2 346 9814, mai informează MAE.

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.