FEDERAȚIA ROMÂNĂ DE FOTBAL ÎNCHEIE PARTENERIATUL CU NORDIS GRUP

Federația Română de Fotbal anunță încetarea colaborării cu Nordis Grup, sponsorul echipei naționale Under 21.

Astăzi, Federația Română de Fotbal a anunțat ”încheierea parteneriatului cu Nordis Grup”, informează sport.ro. Nordis Grup fusese anunțat în mai 2022 sponsor al echipei naționale Under 21 a României, după ce în decembrie 2020 devenise partenerul Federației Române de Fotbal și începuse să susțină Comisia Centrală a Arbitrilor printr-un contract de sponsorizare.

”Federația Română de Fotbal anunță încetarea parteneriatului cu Nordis Grup, care a susținut activitatea Comisiei Centrale a Arbitrilor. Colaborarea, menită să sprijine programele de dezvoltare și modernizare a arbitrajului românesc, nu va mai continua începând de astăzi. Investiția în pregătirea arbitrilor reprezintă un element esențial pentru asigurarea unui arbitraj de calitate în competițiile naționale și internaționale. În acest sens, FRF se angajează să găsească un nou partener strategic care să contribuie la îmbunătățirea continuă a nivelului de pregătire al arbitrilor români. Noul partener al CCA va fi anunțat în perioada următoare, după finalizarea discuțiilor în curs”, se arată în comunicatul emis de forul condus de Răzvan Burleanu (în fotografie).

Grupul Nordis se află în centrul celui mai mare scandal imobiliar din ultimii ani, dar sponsorul principal al Comisiei Centrale a Arbitrilor și partenerul comercial al echipei naționale de fotbal U21 a ”rezistat” inclusiv la derby-ul Dinamo – FCSB, de duminică seara! Deși firma de imobiliare de lux a intrat în insolvență, imaginea sa a fost iremediabil afectată și există șanse foarte mici ca toți creditorii să-și recupereze pagubele înregistrate, sigla companiei se află încă, în mod inexplicabil, pe spatele echipamentului arbitrilor din Liga 1.

Numele Nordis a fost vizibil și la derbiul Dinamo – FCSB (0-2) pe echipamentul de joc și de prezentare al brigăzii conduse de Marian Barbu.

Sursă foto: Sport.ro

Citește și: Cristiano Ronaldo, cel mai bogat fotbalist din lume

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.