WIZ KHALIFA, TRIMIS ÎN JUDECATĂ PENTRU FUM DE CANABIS ÎN ROMÂNIA

Rapperul american Wiz Khalifa, acuzat de deținere ilegală de droguri după incidentul de la festival.

Rapperul american Wiz Khalifa, cunoscut pentru hituri internaționale și un stil de viață extravagant, a fost trimis în judecată în România după ce a fumat o țigară cu canabis în timpul unui concert la un festival organizat pe litoral.

Incidentul s-a petrecut în vara acestui an, când artistul de 37 de ani, al cărui nume real este Thomaz Cameron Jibril, a aprins o țigară cu canabis în fața publicului prezent la eveniment.

Conform portalului instanțelor de judecată, pe 16 octombrie 2024, a fost înregistrat un dosar pe rolul Secției penale a Tribunalului Constanța, în care Wiz Khalifa este acuzat de deținere ilegală de droguri de risc.

Incidentul s-a petrecut în noaptea dintre 13 și 14 iulie, când forțele de ordine au intervenit pentru a-l ridica pe cântăreț. La acea dată, Poliția Română a anunțat că artistul american este cercetat penal pentru posesie de droguri.

„La data de 14 iulie 2024, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Constanţa, au documentat activitatea unui bărbat (cetățean SUA), cercetat pentru deținerea fără drept de droguri de risc. Față de cel în cauză, a fost dispusă punerea în mișcare a acțiunii penale”, a declarat Inspectoratul de Poliție Județean Constanța.

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.