DISPARIȚIE ÎNGRIJORĂTOARE: MINORA DUMITRESCU ALEXIA ANA MARIA, DE 14 ANI, ESTE CAUTATĂ DE POLIȚIE

Polițiștii din Buzoești și Costești investighează dispariția alarmantă a minorei Dumitrescu Alexia Ana Maria, care a plecat pentru o întâlnire și nu a fost găsită.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Buzoești împreună cu polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești desfășoară cercetări, în urma sesizării privind dispariția minorei Dumitrescu Alexia Ana Maria, de 14 ani, cu domiciliul în Râca. Din verificările efectuate până la acest moment a rezultat că minora ar fi plecat pentru a se întâlni cu o persoană, în jurul orei 14:09.

Polițiștii desfășoară activități specifice pentru identificarea minorei, însă până în prezent, aceasta nu a fost găsită. Datele persoanei au fost transmise unităților de poliție, precum și altor structuri cu atribuții de legitimare a persoanelor – jandarmi și polițiști locali.

Semnalmente: înălțime 1,55 m, circa 40 de kg, ochi căprui, păr șaten. Vestimentație la momentul plecării: bluză neagră, blugi gri, adidași albi. Persoanele care pot da relații despre minora în cauză sunt rugate să anunțe Serviciul Unic Apeluri de Urgență 112 sau să ia legătura cu Poliția Orașului Costești, la telefon 0248 672 336.

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.