DAN NISTOR, STEAUA LUI U CLUJ: RECORDURI ÎN AJUNUL EGALĂRII CU DĂNCIULESCU

Dan Nistor, mijlocașul emblematic al Universității Cluj, se apropie de recordul lui Dănciulescu într-un stil impresionant.

Mijlocașul Universității Cluj, Dan Nistor, a jucat meciul 455 în prima divizie și se află la doar 60 de partide distanță de a-l egala pe legendara figură a lui Dănciulescu. Originar din Rucăr, Nistor reușește să impresioneze cu prestațiile sale constante și esențiale pentru echipa lider a Superligii. Intrând în Top 10 al fotbaliștilor cu cele mai multe apariții în prima ligă a României, Nistor a marcat un gol crucial în meciul cu Oțelul, scor 2-0, din a 13-a etapă a Superligii, consolidându-și astfel contribuția la succesul echipei.

Mijlocașul în vârstă de 36 de ani a evoluat la cinci echipe din prima ligă, printre care se numără Pandurii, Dinamo, CFR Cluj, Universitatea Craiova și U Cluj. Cu șase goluri marcate în acest sezon, Nistor ocupă locul doi în clasamentul golgheterilor, demonstrându-și încă o dată valoarea și importanța pentru echipa sa.

Perspectiva ca Dan Nistor să devină jucătorul cu cele mai multe meciuri în prima divizie este una reală, având în vedere evoluția sa constantă și dedicarea pentru fotbal. Cu debutul său târziu în prima ligă la vârsta de 22 de ani, sub tricoul celor de la Pandurii, Nistor a traversat diverse etape în cariera sa, evoluând și în campionatele din Franța. Cu un parcurs fotbalistic remarcabil, Nistor continuă să își marcheze prezența în istoria fotbalului românesc, pregătindu-se să atingă noi recorduri și să inspire generațiile viitoare de fotbaliști.

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.