PROFESOARA DE RELIGIE DIN CONSTANȚA, ACUZATĂ CĂ A PRIMIT BANI PENTRU O TABĂRĂ NEOFICIALIZATĂ

O profesoară de religie din Constanţa este investigată de poliţie pentru solicitarea și neînapoierea a peste 3.500 de lei de la părinți pentru o tabără inexistentă.

O profesoară de religie din Constanţa se află sub investigație după ce doi părinți au acuzat-o că le-a cerut și a primit peste 3.500 de lei pentru ca elevii să participe la o tabără inexistentă. Femeia este acuzată că nu a returnat banii, deși tabăra nu a avut loc. Reprezentanţii Arhiepiecopiei Tomisului au avertizat că, în caz de confirmare a faptei, femeia risca retragerea dreptului de a preda religie.

Inspectoratul de Poliție Județean Constanța a informat că polițiștii au fost alertați că în cursul anului școlar 2023-2024, profesoara a solicitat 1.760 de lei și, respectiv, 1.800 de lei de la părinți pentru participarea elevilor la o tabără de vară. „Părinții au plătit sumele, însă tabăra nu s-a desfășurat, iar banii nu le-au fost returnați. Se desfășoară cercetări pentru presupusa comitere a infracțiunii de înșelăciune”, au declarat polițiștii.

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.