ADMINISTRAȚIA PUBLICĂ DIN CÂMPULUNG: SCHIMBĂRI RADICALE ÎN CADRUL FUNCȚIONARILOR

Administrația publică din Câmpulung se transformă prin plecarea a 17 funcționari, marcând un nou început.

Administrația publică din Câmpulung a suferit schimbări semnificative în ultimul timp, iar mandatul care tocmai s-a încheiat a fost marcat de plecarea a nu mai puțin de 17 funcționari publici din cadrul Primăriei. Aceste schimbări au avut un impact major, afectând modul în care funcționează instituția și serviciile pe care le oferă comunității locale.

Din totalul de 46 de funcționari care activau la mijlocul lui 2020 în administrația câmpulungeană, doar 29 mai sunt prezenți în Primărie în prezent. Plecările nu s-au oprit aici, ci continuă să aibă loc, schimbând complet peisajul din cadrul administrației locale.

Principalul motiv al acestor schimbări a fost pensionarea angajaților, însă nu a fost singurul mod prin care funcționarii au părăsit instituția. Motive personale sau profesionale au determinat o parte din aceștia să-și schimbe locul de muncă, orientându-se către alte instituții sau companii private.

Noutățile au venit și din exterior, dar au existat și mutări interne, fie prin concurs, fie prin promovare. Schimbările nu s-au oprit doar la nivelul funcționarilor publici, ci au afectat și personalul contractual din cadrul administrației.

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.