FC ARGEȘ BASKETBALL PRIMEȘTE VIZITA CSM ORADEA LA PITEȘTI ARENA

Vulturii de la FC Argeș Basketball se pregătesc să întâlnească CSM Oradea la Pitești Arena, într-un meci important din Liga Națională Getica 95.

La doar trei zile distanță de meciul din FIBA Europe Cup, disputat în Polonia, vulturii de la FC Argeș Basketball primesc vizita celor de la CSM Oradea, în cadrul etapei a 5-a din Liga Națională Getica 95. Meciul împotriva vicecampioanei are loc sâmbătă (19.10), cu începere de la ora 18:00, la Pitești Arena.

Violeții au fost aproape de a produce o mare surpriză, la mijlocul săptămânii, în Grupa E a FIBA Europe Cup. La Stargard, vulturii au cedat la o posesie distanță, scor 65-62. În ceea privește clasamentul, FC Argeș se află la 1/1, iar după meciul de sâmbătă va face deplasarea la Oradea pentru a juca chiar împotriva adversarei de mâine.

Pe lângă concursurile surpriză, organizatorii au anunțat invitatul special al meciului. Acesta este Edi Bolbea, iubitor al culorilor clubului piteștean și fondator al trupei Nuanțe. Biletele sunt disponibile pe www.biletesmart.ro/pitesti, dar și la casieria Pitești Arena.

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.