UN POLIŢIST DIN IPJ GIURGIU, RETINUT PENTRU CONSUM SI TRAFIC DE CANABIS

Un polițist din IPJ Giurgiu a fost reținut pentru consum și trafic de canabis, fiind vizitat acasă de colegii de la DIICOT.

Doi bărbați, între care un polițist, au fost reținuți de procurorii DIICOT Giurgiu pentru trafic de droguri după ce au vândut cantități de cannabis. O femeie de 27 de ani este investigată pentru depozitarea cannabisului la cererea unuia dintre bărbați.

Potrivit DIICOT, cei doi bărbați de 30 și 32 de ani, unul fiind agent de poliție, și femeia de 27 de ani sunt suspectați de trafic de droguri de risc și deținerea ilegală de droguri de risc pentru consum propriu.

Procurorii au declarat: „În intervalul martie-octombrie 2024, inculpatul în vârstă de 30 de ani a deținut și comercializat repetat cannabis cu sume cuprinse între 150 și 250 de lei, către consumatori din județul Giurgiu. Inculpatul de 32 de ani a procurat, transportat și livrat canabis, deținând în locuința sa aproximativ 290 de grame pentru vânzare”.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite 300 de grame de cannabis, țigarete conținând cannabis și tutun, comprimate cu alprazolam, precum și alte probe. Cei doi bărbați au fost reținuți 24 de ore și urmează să fie presentați Tribunalului Giurgiu pentru arest preventiv, în timp ce femeia este sub control judiciar.

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.