ATAK MASIV CU DRONE LA GRANIȚA ROMÂNIEI, ÎN UCRAINA

Atac masiv cu drone la granița României. Autoritățile avertizează locuitorii din Constanța să se adăpostească.

Atac masiv cu drone la granița României, în Ucraina. Autoritățile au emis un mesaj prin sistemul RO-ALERT, avertizând locuitorii din județul Constanța să se adăpostească și să evite expunerea în zone deschise în următoarele 90 de minute. Potrivit primelor informații, atacul a avut loc pe teritoriul Ucrainei, dar foarte aproape de frontiera românească.

Mesajul RO-ALERT, emis imediat după ce s-a confirmat atacul cu drone în vecinătatea României, le-a transmis locuitorilor din Constanța să ia măsuri urgente de protecție.

În urma atacului, avioane de luptă ale Forțelor Aeriene Române au fost ridicate de la sol pentru a supraveghea spațiul aerian și a preveni orice posibilă intruziune în teritoriul național. Până în acest moment nu s-au raportat pagube pe teritoriul României.

„Există posibilitatea căderii unor obiecte din spaţiul aerian. Păstraţi-vă calmul! Adăpostiţi-vă în beciuri sau adăposturi de protecţie civilă. În lipsa unui adăpost, rămâneţi în interiorul casei, departe de geamuri şi pereţi exteriori. Durata estimată, 90 de minute”, este mesajul RO-Alert primit de locuitorii din municipiul Constanţa.

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.