SCANDAL ÎN CONSILIUL LOCAL CÂMPULUNG: BUGETUL GOLIT DE PESTE CINCI SUTE DE MII DE LEI

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung a confirmat reputația de ”cel mai slab consiliu de după Revoluție”.

În urma unei ședințe extraordinare, consilierii locali din Câmpulung au votat pentru golirea bugetului local de peste cinci sute de mii de lei, echivalentul a peste cinci miliarde de lei vechi. Decizia a fost luată după constatarea unor nereguli în implementarea unui proiect cu fonduri europene, care a fost monitorizat de Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene.

Din cei 17 consilieri prezenți la ședință, zece au fost de acord cu această decizie, patru de la PSD s-au abținut, iar trei liberali au fost împotrivă. USR și FD au fost în majoritate pentru golirea bugetului, împreună cu un membru PSD.

Niciunul dintre consilieri nu a pus problema recuperării banilor de la cei responsabili, semn că nu le pasă de banii publici. Cu noul consiliu dominat de USR și FD, liberalii și pesediștii vor pierde influența și votul în deciziile viitoare, riscând devalizarea bugetului local.

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.