ECHIPA PNL ARGEȘ DEPUNE LISTA CU SEMNĂTURI DE SUSȚINERE PENTRU ALEGERILE PARLAMENTARE

Echipa PNL Argeș depune peste 50.000 de semnături pentru candidații săi la alegerile parlamentare, reafirmând angajamentul pentru dezvoltarea Argeșului.

Echipa PNL Argeș a depus luni, 14 octombrie, la Biroul Electoral Județean, lista cu peste 50.000 de semnături de susținere pentru candidații săi la alegerile parlamentare din acest an. La eveniment au fost prezenți parlamentari ai PNL, aleși județeni și locali, alături de echipa care va reprezenta județul în viitorul Parlament. Candidații PNL pentru Parlament și-au reafirmat angajamentul pentru proiectele care vor contribui la dezvoltarea și modernizarea Argeșului.

Ministra justiției, Alina Gorghiu, președintă a PNL Argeș, candidat la Camera Deputaților: „De câțiva ani facem lucruri bune pentru Argeș. Am impus în bună parte dintre comunități stimulentul pentru nou-născuți, în ciuda opoziției întâmpinate. Am luptat pentru declararea Pădurii Trivale arie protejată și vrem să dăm garanții legislative în acest sens. Am sprijinit copiii din medii defavorizate, PNL Argeș implicându-se în mod direct pentru înființarea primei unități modulare școlare din România, realizată exclusiv cu resurse de la Rezervele Statului. Am făcut eforturi pentru ca Transfăgărășanul să fie mai mult timp deschis și să se investească în modernizarea lui. Am făcut toate acestea alături de colegii mei. Am inițiat legea privind centrele gastronomice, prin care ne arătăm respectul pentru antreprenorii locali și datorită căreia, în Argeș, avem 32 de centre gastronomice la acest moment. Vom susține orice proiect de dezvoltare al comunităților locale, pentru că Parlamentul și administrația locală și județeană trebuie să bată palma pentru a aduce proiectele concrete la bun sfârșit.”

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.