PROTEZELE CU CAPSE PE IMPLANTURI: CONFORT ȘI STABILITATE ÎN ÎNLOCUIREA DINȚILOR

Protezele cu capse pe implanturi oferă confort și stabilitate prin fixarea fermă pe gingii, facilitând mâncatul și menținerea osului.

Protezele cu capse pe implanturi sunt un tip de proteză amovibilă conectată la implanturi dentare. Implanturile sunt echipate cu un mecanism special care se fixează cu proteza dentară pentru a le bloca în siguranță. Protezele cu capse pe implanturi pot oferi confort, funcționare și încredere sporite.

Stabilitatea este un beneficiu major al protezelor cu capse, funcționând ca punțile pe implant. Implanturile permanente la nivelul maxilarului mențin protezele ferm atașate de gingii, eliminând nevoia de adezivi suplimentari.

Ușurința de a mânca este îmbunătățită prin utilizarea protezelor cu capse mai stabile, facilitând acțiuni precum vorbirea și mâncatul.

Conservarea osoasă este un alt aspect important, deoarece protezele pe capse necesită instalarea de implanturi de titan în os. Acest proces, numit osteointegrare, previne deteriorarea osului și păstrează structura feței.

Protezele cu capse pe implanturi sunt eficiente pentru pacienții care nu mai au niciun dinte pe arcada dentară superioară sau inferioară, contribuind la o mai bună calitate a vieții prin restabilirea funcționalității dentare.

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.