PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată

Municipiul Pitești implementează proiectul ”Renovare energetică Școala Gimnazială Ion Pillat” cu fonduri din PNRR.

Numele proiectului de reformă/investiție este ”Renovare energetică Școala Gimnazială Ion Pillat” din Pitești, finanțat în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență. Acest proiect face parte din Componenta 5 – Valul renovării, Axa 2 – Schema de granturi pentru eficiență energetică și reziliență în clădiri publice, Operațiunea B.2: Renovarea energetică moderată sau aprofundată a clădirilor publice.

Scopul Componentei 5 – Valul renovării este îmbunătățirea fondului construit printr-o abordare integrată a eficienței energetice, a consolidării seismice, a reducerii riscului la incendiu și a tranziției către clădiri verzi și inteligente. Aceasta implică respectul pentru estetică și calitatea arhitecturală, dezvoltarea unor mecanisme de monitorizare a performanțelor și asigurarea capacității tehnice pentru investiții durabile.

Obiectivul general al proiectului este renovarea energetică a Școlii Gimnaziale Ion Pillat din Pitești. Măsurile de renovare vizează reducerea consumurilor de căldură pentru încălzire și prepararea apei calde, asigurând un microclimat confortabil.

Valoarea totală a proiectului, inclusiv finanțarea din PNRR, este de 8.585.188,80 lei fără TVA și 10.216.374,67 lei cu TVA. Proiectul are ca termen de finalizare data de 21.12.2024.

Pentru mai multe informații sau clarificări, puteți contacta Managerul Proiectului, Marin Raluca, la adresa de e-mail [email protected] sau la numărul de telefon 0372.481.817.

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.