SCHIMBARE LA BANCOMATE: WESTPAC RENUNȚĂ LA RETRAGERILE DE NUMERAR FĂRĂ CARDURI

Banca Westpac renunță la retragerile de numerar fără carduri la ATM-uri, stârnind nemulțumiri printre clienți.

Banca australiană Westpac a provocat un val de nemulțumire după ce a anunțat încetarea funcției retragerii de numerar fără carduri fizice de la ATM-uri. Această decizie face parte din „revizuirea continuă a produselor și serviciilor noastre”, conform informațiilor de la capital.ro.

De la data de vineri, 11 octombrie, ora 20, clienții nu vor mai putea retrage numerar fără carduri de la bancomatele Westpac. Cu toate acestea, vor putea folosi cardurile fizice pentru a retrage numerar de la cele peste 7.000 de bancomate din rețeaua băncii și pentru a accesa tranzacții cu numerar la peste 500 de sucursale din întreaga țară, conform informațiilor de la SkyNews.

De asemenea, clienții vor putea efectua tranzacții cu numerar prin intermediul Bank@Post la peste 3.400 de puncte de vânzare Australia Post. Depunerile de numerar fără carduri vor rămâne disponibile pentru toți clienții, potrivit purtătorului de cuvânt al băncii.

Funcția de numerar fără carduri funcționează printr-o facilitate din aplicația Westpac, unde clienții pot selecta suma de bani pe care doresc să o acceseze sau să o trimită, obținând un cod pe care îl introduc la un ATM sau îl pot partaja cu altcineva.

Decizia băncii a stârnit frustrare printre unii clienți care afirmă că nu mai poartă cardul fizic cu ei. Unii dintre aceștia au amenințat că își vor schimba banca în urma acestei modificări. Pentru mai multe detalii, puteți citi AICI.

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.