ACȚIUNE DE AMPLOARE A POLIȚIȘTILOR DIN TIGVENI: DEPISTARE ȘI SANCTIONARE PENTRU TRANSPORT ILEGAL DE MATERIAL LEMNOS

Polițiștii din Tigveni au sancționat doi șoferi ce transportau ilegal material lemnos, aplicând amenzi și confiscând cantitățile fără proveniență legală.

În ziua de 13 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Tigveni, care acționau în cadrul unei activități pe raza de competență, au depistat doi conducători auto care efectuau transport de material lemnos cu autoutilitare, pe DJ 6778A, pe raza comunei Tigveni, fără a respecta normele legale.

Astfel, a rezultat că într-o autoutilitară condusă de un bărbat de 37 de ani se găsea cantitatea de 1,1 mc material lemnos, peste cantitatea justificată. De asemenea, în altă autoutilitară, condusă de un bărbat de 39 de ani, se găsea cantitatea de 2,3 mc material lemnos, fără a deține aviz de însoțire.

Ca urmare a abaterilor, conducătorii mijloacelor de transport au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei fiecare, conform Legii 171/2010R privind contravențiile silvice, iar cantitățile de material lemnos fără proveniență legală au fost confiscate și predate reprezentanților Ocolului Silvic Șuici.

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.