PNL Argeș Depune Dosarele de Candidatură la Alegerile Parlamentare

La Biroul Electoral de Circumscripție Județeană din Pitești, PNL Argeș depune dosarele candidaților pentru alegerile parlamentare.

Luni, 14 octombrie, la Biroul Electoral de Circumscripție Județeană, din Piața Vasile Milea nr. 1, Pitești, a avut loc depunerea dosarelor de candidatură ale candidaților PNL Argeș la alegerile parlamentare.

Foarte mulți membri ai partidului, înbăcați în albastru, primarii liberali din Argeș și simpatizanți i-au însoțit pe candidați la BEC Argeș, iar apoi prin centrul orașului.

„Avem o listă extrem de bună, rețetă sută la sută argeșeană, o listă care are oameni cu experiență, profesioniști, femei, bărbați, tineri, persoane mai în vârstă, avem avocați, antreprenori, profesori, studenți, avem tot ce ne trebuie pentru a confirma în Parlamentul României că putem să facem treabă bună pentru Argeș, pentru familiile din Argeș, pentru comunitățile argeșene.

Vă reamintesc că această echipă a PNL Argeș a reușit să strângă, pentru a putea depune aceste liste pentru Parlament, peste 50.000 de semnături. Ca atare, le mulțumesc tuturor colegilor primari, tuturor colegilor din organizație, consilierilor județeni, municipali, din comune pentru efortul pe care l-au făcut de a ieși în comunități și de a strânge nu doar semnături, ci și opinii, păreri, probleme, pe care le vom putea rezolva ulterior” – a spus cu acest prilej Alina Gorghiu, președintă a PNL Argeș, ministră a Justiției și cea care deschide lista candidaților argeșeni la Camera Deputaților.

Au mai vorbit, în același context, Mihai Coteț, locul I pe lista pentru Senat, dar și candidații Radu-Valeriu Perianu, fost prefect, locul al II-lea pe lista de la Camera Deputaților, precum și Alin-Marian Călinescu, locul al III-lea pe aceeași listă.

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.