JUDECĂTOAREA ACUZATĂ CĂ SE DROGA ÎMPREUNĂ CU INFRACȚII A DESCHIS PROCES PENTRU BANI

Judecătoarea acuzată de complicitate cu infractorii deschide proces pentru remunerație.

Judecătoarea Ana Maria Chirilă, aflată sub acuzații grave de complicitate cu infractorii, a intentat un proces împotriva Tribunalului Suceava, instanța la care era angajată, deși suspendată din funcție din cauza problemelor penale. Aceasta este acuzată că furniza informații confidențiale grupărilor infracționale.

În ciuda situației sale, Ana Maria Chirilă a acționat în justiție împotriva propriului loc de muncă, solicitând drepturi salariale asemănătoare altor magistrați. Totuși, pe lângă acuzațiile anterioare, judecătoarea este judecată și pentru consum de substanțe interzise și complicitate la consumul de droguri, precum și pentru facilitarea infractorilor prin divulgarea informațiilor din dosarele penale.

Procurorii acuză că Ana Maria Chirilă, prin acțiunile sale, a îngreunat investigațiile antimafia, punând în pericol activitățile de aplicare a legii. Aceasta a fost suspendată din funcție de către Consiliul Superior al Magistraturii și este în prezent subiectul unui proces judiciar intens.

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.