GIORGIO ARMANI ANUNȚĂ PLANURI DE RETRAGERE DIN INDUSTRIA MODEI

Giorgio Armani intenționează să se retragă din activitate în următorii doi sau trei ani, dezvăluind planuri de succesiune.

Giorgio Armani, fondatorul brandului de modă italian omonim, a declarat că intenţionează să se retragă din activitate în următorii doi sau trei ani, potrivit unui interviu publicat duminică, informează Reuters, citată de Agerpres.

Creatorul de modă a împlinit 90 de ani pe 11 iulie 2024, dar până acum a fost foarte rezervat în legătură cu planurile de succesiune ale companiei pe care a înfiinţat-o în 1975 și pe care încă o controlează cu mână fermă. „Îmi pot da încă doi sau trei ani în fruntea companiei. Nu mai mult, ar fi negativ”, a declarat el pentru cotidianul italian Corriere della Sera.

Giorgio Armani a spus în interviu că are nopţi marcate de nelinişte și că visează la un viitor în care „nu mai trebuie să fiu eu cel care spune Da sau Nu”. El a adăugat că a fost vizat de câteva abordări „puţin mai insistente ca de obicei” din partea unor potenţiali investitori externi în compania sa. „Dar, pentru moment, nu văd nicio posibilitate”, a afirmat el.

În interviul din Corriere della Sera, Giorgio Armani, care nu are copii, a declarat că a „construit un fel de structură, un proiect, un protocol” pentru a-și reglementa succesiunea, fără a oferi însă alte detalii.

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.