MINISTRUL SIMONA BUCURA OPRESCU ȘI ECHIPA PSD, DIN NOU ÎN MIJLOCUL GOSPODARILOR DE PE VALEA RÂULUI DOAMNEI

Ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Simona Bucura Oprescu, a fost astăzi din nou alături de gospodarii din zona Văii Râului Doamnei, la Domnești. Împreună cu echipa PSD Argeș, ministrul a mers în târgul local unde s-au adunat producători și cumpărători din toată zona Văii Râului Doamnei.
 
“Ne bucurăm de fiecare dată să revenim la Domnești și să ne reîntâlnim cu oamenii locului. PSD sprijină producătorii autohtoni și a dovedit mereu când a fost la guvernare că este aproape de români. Împreună putem să continuăm proiectele care asigură creșterea veniturilor tuturor, reindustrializarea, dezvoltarea infrastructurii rutiere, care asigură siguranța și un viitor mai bun pentru copiii noștri, dar și care vin în sprijinul românilor de pretutindeni pe care ni-i dorim în număr cât mai mare înapoi, acasă”, a declarat ministrul Simona Bucura-Oprescu, care deschide lista de candidați ai PSD Argeș pentru Camera Deputaților.
 
La Domnești au fost astăzi și deputatul Remus Mihalcea, prim-vicepreședintele PSD Argeș, senatorul Cristina Mariana Stocheci, deputatul Pavelescu Nicolae, vicepreședintele CJ Argeș Adrian Dumitru Bughiu, candidații la Camera Deputaților Cătălin Mândroc și Făcăleață Ioana, coordonatorul PES Activists Argeș Viorel Valentin Enache, directorul general adjunct DRDP București Eduard Dima, directorul Casei de Pensii Argeș, Aida Enache, primarul Ion Cojocaru de la Nucșoara, consilieri județeni și locali.
 
Proiectele de investiții pentru modernizarea Argeșului prind viață prin colaborarea consiliilor locale cu Consiliul Județean, echipa parlamentară a PSD și Guvernul condus de Marcel Ciolacu.
 
PSD și Marcel Ciolacu sunt Calea Sigură pentru Domnești, pentru Argeș, pentru România!
 
 

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.