DESCOPERIRE ȘOCANTĂ ÎN TULCEA: Braconaj cinegetic și abuz asupra animalelor

Descoperiri șocante în locuințele a doi bărbați suspectați de braconaj cinegetic și abuz asupra animalelor.

În locuințele a doi bărbați cercetați pentru braconaj cinegetic, polițiștii din Tulcea au găsit vineri, 11 octombrie, un trofeu de căprior, un craniu de mistreț și 15 câini închiși și cu răni vizibile.

”Cu această ocazie, la domiciliul unui bărbat de 37 de ani, au fost descoperiți nouă câini ce prezentau multiple răni, aceștia fiind relocați de către polițiști într-un adăpost privat, și cinci kilograme de carne, precum și un craniu provenit de la un porc mistreț și un cuțit tip baionetă, obiectele fiind ridicate de polițiști în vederea probării activității infracționale”, au anunțat polițiștii, potrivit adevarul.ro.

În locuința celuilalt bărbat, în vârstă de 39 de ani, polițiștii care au efectuat perchezițiile au găsit șase câini, cu multiple răni, aceștia fiind duși la un adăpost privat, un trofeu de căprior, o suliță, un pumnal cu teacă și un autoturism ce era folosit la transportul câinilor, a transmis News.ro. Ambii bărbați cercetați pentru braconaj cinegetic au primit amenzi de 17.500 de lei – au scris cei de la adevarul.ro.

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.