OM FĂRĂ ADĂPOST REȚINUT DUPĂ AGRESIUNEA DE LA STAȚIA DE AUTOBUZ DIN PITEȘTI

Un bărbat de 54 de ani, fără adăpost, a fost reținut în urma unei agresiuni la o stație de autobuz lângă gara din Pitești.

Un bărbat în vârstă de 54 de ani, fără adăpost, a fost reținut după ce a fost implicat într-o agresiune la o stație de autobuz din apropierea gării din Pitești. Incidentul a avut loc joi, 10 octombrie, iar polițiștii Secției 4 au demarat investigațiile în cadrul unei cauze penale referitoare la infracțiuni de loviri sau alte violențe, precum și de tulburare a ordinii și liniștii publice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

Bărbatul de 54 de ani a fost reținut pentru 24 de ore în baza unei ordonanțe și urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești pentru propunerea unei măsuri preventive în cursul zilei de 11 octombrie. Faptele au avut loc în contextul unei stări conflictuale între o femeie de 32 de ani însoțită de două minore și bărbatul fără adăpost. Femeia a suferit leziuni și a fost asistată medical, în timp ce bărbatul a fost condus la sediul Poliției pentru cercetări suplimentare.

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.