PSD susține fermierii și producătorii autohtoni

Președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, Ion Mînzînă, a fost astăzi din nou cu echipa #PSD și primarul Ion Parpală în târgul de la Ștefan cel Mare. Întâlnirea cu micii producători locali arată o dată în plus importanța muncii pe care o depun oamenii din mediul rural, cei care ne oferă hrană sănătoasă și autentică.
 
„Aici, în târgurile de la țară, găsești viața adevărată și oamenii simpli, dar plini de suflet. Mă bucur să-i sprijinim pe cei care își vând produsele muncite cu atâta trudă. E important să înțelegem că acești #oameni reprezintă temelia comunităților noastre. Fiecare roșie, fiecare kilogram de cartofi sau carne ascunde povestea efortului lor. De aceea, îmi doresc să-i susținem cu toată inima. Dacă pierdem agricultura locală, pierdem însăși identitatea noastră”, a spus Ion Mînzînă.
 
Echipa PSD Argeș, împreună cu guvernul condus de Marcel Ciolacu, continuă să protejeze fermierii și producătorii #români. PSD clădește astfel un viitor în care tradițiile, rădăcinile și valorile satului românesc să fie păstrate și apreciate.
 
Pentru că, până la urmă, acești oameni sunt cei care ne hrănesc și ne mențin identitatea națională.
 
Din echipa PSD Argeș au făcut parte deputatul Remus Mihalcea, senatorul Cristina Mariana Stocheci, candidații Făcăleaţă Ioana la Camera Deputaților și Ionel Didea la Senat, primarul Petre Funie de la Slobozia, vicepreședintele CJ Argeș Adrian Dumitru Bughiu, consilieri județeni și locali.
Imagine

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.