SCANDALUL DE LA BIBLIOTECA JUDEȚEANĂ DIN ARGEȘ – SUSPECTĂ ÎN ANCHETA DNA

Managerul Bibliotecii Județene „Dinicu Golescu” din Argeș, Mihaela Voinicu, se află în centrul unei anchete a DNA Pitești, fiind suspectată de implicare într-un concurs de angajare controversat.

Aparențele de normalitate de la Biblioteca Județeană din Argeș au fost întunecate de umbra suspiciunii, odată cu desfășurarea unei anchete a procurorilor DNA Pitești în legătură cu un concurs de angajare ce ridică semne de întrebare asupra corectitudinii sale.

Anul trecut, procurorii au efectuat percheziții la bibliotecă în contextul finalizării unui concurs pentru două posturi de conducere, o situație în care doar doi candidați erau în competiție pentru cele două poziții disponibile.

Surse apropiate dosarului dezvăluie că criteriile de participare la concurs ar fi fost adaptate special pentru cei doi candidați, iar această presupusă favorizare este unul dintre aspectele investigate de procurori.

În fața presiunilor mediatice, managerul Bibliotecii Județene Argeș, Mihaela Voinicu, a refuzat să ofere detalii, limitându-se la declarația: „Nu am nimic de comentat. Vreau să țin separată viața mea privată de activitatea de la Bibliotecă”.

În ciuda întrebărilor persistente, vicepreședintele Consiliului Județean, Adrian Bughiu, a evitat să ofere informații suplimentare, limitându-se la un răspuns evaziv: „Și dacă e da, e da; dacă e nu, e nu; ce mă întrebați pe mine?!”

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.