GEORGE SIMION DENUNȚĂ NOUL BLAT PSD – PNL: „ADIO, DAR RĂMÂN CU TINE?”

Într-o luare de poziție la zi, George Simion, liderul AUR, critică decizia PNL de a rămâne la guvernare după anunțul de întrerupere a dialogului politic cu PSD.

Într-o dezvăluire incendiară, George Simion, liderul AUR, a adus în atenție noul blat politic dintre PSD și PNL. Criticându-le pe ambele tabere, Simion a subliniat ipocrizia și lipsa de consecvență din acțiunile politicienilor.

„Vitejia ostașului Ciucă a luat abrupt o pauză. Luni seară, ostașul-scriitoraș anunța ritos că PNL va rupe coaliția cu PSD, acuzându-i pe pesediști că au în ADN-ul lor abuzul de putere. Ei bine, astăzi (joi), marii liberali, marii viteji descendenți ai Brătienilor, au ieșit la declarații cu coada între picioare și au anunțat că ar fi aprobat întreruperea dialogului politic cu PSD, dar că vor rămâne la guvernare. Cum vine asta? Adio, dar rămân cu tine? Chiar așa, ne iau de fraieri?

George Simion a evidențiat faptul că decizia PNL de a rămâne la guvernare după declarația inițială de întrerupere a dialogului politic cu PSD ridică semne de întrebare asupra sincerității și loialității politicienilor. Criticând și atitudinea USR în această ecuație, Simion a subliniat că AUR va face opoziție consecventă. „AUR însă va face opoziție până la capăt! Avem textul moțiunii, am strâns semnăturile parlamentarilor noștri. Îi așteptăm pe cei de la USR să se decidă, totuși, cum au de gând să procedeze: să facă opoziție la guvernarea PSD – PNL sau mai degrabă să bată palma cu ei?”

În final, George Simion a subliniat determinarea AUR de a fi o voce puternică a opoziției și de a lupta împotriva blatului politic, exprimându-și ferm poziția în cadrul peisajului politic actual.

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.