TRAGEDIE ÎN SPORTUL ROMÂNESC: BASCHETBALISTA MARIE TYRA WHITEHEAD GĂSITĂ DECEDATĂ ÎN APARTAMENT

Sportul românesc este în doliu după descoperirea tragică a baschetbalistei Marie Tyra Whitehead, decedată în apartamentul său.

Sportul românesc este în doliu după ce baschetbalista americană Marie Tyra Whitehead a fost găsită decedată luni, în apartamentul în care locuia.

Tragedia a fost anunțată de clubul CSM Târgoviște, echipă la care jucătoarea era legitimată.

Clubul a transmis un mesaj de condoleanțe, exprimându-și regretul profund față de pierderea tinerei sportive.

„CSM Târgoviște anunță cu mare tristețe trecerea în neființă a jucătoarei noastre de baschet, Marie Tyra Whitehead, de origine americană, care a fost găsită fără viață în această dimineață în apartamentul ei. Deplângem această dispariție prematură și ne îndreptăm gândurile și rugăciunile către familia și apropiații săi. Odihnește-te în pace, Marie Tyra!”, a fost mesajul emoționant al clubului, conform News.ro.

La data de 7 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au fost sesizați cu privire la faptul că o tânără a fost găsită decedată, în locuința din localitate. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au constatat că aspectele sesizate se confirmă, fiind identificată o femeie decedată, în vârstă de 26 de ani.

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.